Kerää / Yhdistää

Jaana Kouri: Naisshamaanit

JAANA KOURI FM, KM, tutkija, Turun yliopisto to 1.8. klo 19.30, esitelmä Naisshamaaneista Jaana Kouri on uskontotieteilijä, joka tekee väitöskirjaansa ”Koettu, kerrottu ja kirjoitettu ympäristö” Turun yliopistossa. Hän on toiminut parinkymmenen vuoden ajan Suomen shamaaniseurassa, harjoittaa itse shamanointia ja on pitänyt muun muassa shamanismin peruskursseja ja shamanistisia rummunrakennuskursseja.

Jaana avaa näyttelyn Naisshamaanit, työnantajana taivas ja maa” ja kertoo naisista shamaaneina. Jaana kertoo myös omakohtaisista kokemuksistaan shamaniuden, tutkijan ja opettajan toimenkuvien yhdistymisestä.

Jaana_Kouri_2_010813_netti Jaana_Kouri_3_010813_netti

Kuvat: Jarmo Markkanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s