Ajankohtaista / Kerää / Yhdistää

Riittivuoden 2015 teemana on terveys ja kauneus.

Hyvää alkaneen Vuoden jatkoa! Rituaalisen ruuhkajakson jälkeen olemme taas sorvin äärellä. Talvennapa ohi, karhu kääntänyt kylkeä pesässään, korpit jo hautomispuuhissaan ja talvi sahaa vuoroin kylmää ja lämmintä.

Teemme sivu-uudistusta, jotta saisimme RiMulle kertyvän aineiston helpommin löydetteväksi, esimerkiksi Nyt Riitti ja Riitti soikoon -tapahtumien esitelmät ja muut aineistot. Vuoden 2015 teemamme on terveys ja kauneus josta odotamme taas mielenkiintoisia ulostuloja rituaalin avarasta ikkunasta! Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat olla mukana.

Tunnelmia syksyn 2014 Riitti soikoon! -tapahtumasta:

jurtassa3Avajaisluennoitsijamme Marianna Keisalo on nyt myös mukana suunnittelemassa RiMun toimintaa ja kuluvan vuoden terveys- ja kauneus -teemaista ohjelmaa sekä syksyn riittipäiviä.

Antropologi Marianna Keisalo kertoi ihmisten ja eläinten huumorista syksyn 2014 rituaalipäivillä Kemiönsaaren Sokerikulmalla. Esitelmän tulkkina maalaa kuvataiteilija-antropologi Jan van Boeckel. Täyden jurtan katsomossa istuu myös antropologi Stephanie Bunn, opiskelija Sofia Silfvast sekä RiMu-henkilöstöstä antropologi Maija Butters ja teatteriohjaaja-tutkija Otso Kautto. Riitti soikoon tapahtumaa juontaa taiteilija-folkloristi Tuula Nikulainen. Luentosalina toimi teatteri Quo Vadiksen käytössä ollut ja Markku Hoikkalan rakentama jurtta, joka oli pystytetty Residenssi Revonhännän pihalle. Tuottaja Anu Taivainen. Kuvat Jarmo Markkanen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s