Ajankohtaista / Kerää

Beauty in Art – Visual Artist Sirkku Ketola

KuM Sirkku Ketola on Terve riitti, terve kaunis -riittipäivien kuvataiteilija.

Lauantaina 26.9 klo 16-18.00 taiteilija esittelee näyttelynsä teokset Sokerikulman salissa ja kertoo kauneudesta taiteessa.

Sirkku ketolan näyttely on vuoropuhelu materiaalin ja hengen hauraudesta, ja hetken kauneudesta. Teoskokonaisuus tutkii orgaanisen ja teknisen rakenteen yhteyksiä ja etsii elämän koodia rationaalisuuden tuolta puolen. Paperin, puun, silkkipainon ja kuvankäsittelyn risteymät matkaavat aikojen väleissä. Rajaus luo ikkunoita.

Sirkku Ketola on nykytaiteilija ja taidegraafikko. Hän on tunnettu suurikokoisista silkkipaino-installaatioistaan joissa yhdistyvät renessanssin taideperintö, digivalokuvaus ja käsin työstäminen. Leikillisyys ja materiaalisten reunaehtojen testaaminen ovat hänelle hyvin tyypillistä. Lyyrinen sisältö kulkee valon ja pimeyden väliä.

Ketola_2008_Unity_green-2

 MA, Visual Artist Sirkku Ketola

The Rite Day:  Saturday 26.9                                                                                                                  16.00-18.00 Sirkku Ketola Art, Science and Beauty

Visual Artist Sirkku Ketola, MA, presents her Artwork and talks about “Beauty in Art”.

The exhibition is a dialog of the material and spiritual fragility, and the beauty of the moment. The unity of the works studies possible links between organic and technical structures, and the code of the life behind the rationality. The crosses of paper, silkscreen and image manipulation are travelling amongst the time lines. Compositions and croppings might create some windows.

Sirkku Ketola is a contemporary artist and a printmaker. She is known of her large scaled serigraphy installations in which are combined the heritage of the renaissance art, digital photography and working with hands. Playfulness and testing the material preconditions are very typical for her. The themes are lyrical which wander over light and night.

Sirkku Ketola Gallery

Ketola_2008_unity_pink

2 thoughts on “Beauty in Art – Visual Artist Sirkku Ketola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s